Година спілкування «Кухні народів світу»

26.03.2025

26 березня 2025 року на годині спілкування «Кухні народів світу» викладачка коледжу Галина МОСІЙЧУК і здобувачі освіти третього курсу освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ознайомили присутніх з особливою культурою кулінарних традицій, практик та технологій прийнятих в кожній країні або народі. Специфічний набір традицій та рецептів готування їжі позначився на характері страв і обумовлений історичними, географічними, культурними та іншими умовами. Кухню часто називають на честь регіону або місця, де присутня її основна культура. Глобальною кухнею є кухня, яка практикується в усьому світі, і яка може бути класифікована відповідно до загального використання основних продуктів харчування. Кожна країна славиться, а народ гордиться своєю кухнею.

Поділитися: