Красивеполе, де зеленіють жита і пшениці, терпким ароматом парує земля. Прекрасневоно, коли золотом виграє, хвилюється в сонячний серпневий день. Неперевершенодосконалий важкий колос, що в народі називають його не інакше, як золотий.Чудове й зерно, яке ввібрало в себе життєдайні сили землі. І, нарешті, яквінець хліборобської праці – хліб…
“Хліб – усьому голова”, – таку назвумала виховна година, яку провела куратор Ольга Чижевська разом зі студентамигрупи ІІІ тех. Присутні дізналися багато цікавої інформації про хліб як один ізнайдавніших і основних продуктів харчування, познайомились зі шляхом, якийпроходить хлібина, перш ніж потрапити до столу, почули про значення хліба зачасів голодомору та війни, осягнули потребудбайливого ставлення і поваги до зерна, буханця, праці людей. На виховнійгодині було наголошено, що хліб – це одна з найбільших цінностей у житті людини,а хліборобська праця – нелегка і глибоко шанована.