На онлайн-занятті зтеми “Технологія переробки продукції тваринництва” з лекторомМосійчук Галиною Савівною, заступником директора з навчальної роботи тавикладачем технологічних дисциплін ВСП “Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБімені С.З. Ґжицького”, вихованці Школи юного фермера та ветеринара, що дієна базі Волинського обласного натуралістичного центру, отримали детальнуінформацію про технології переробки продукції тваринництва та їх значення длярозвитку сільського господарства.
Лектор почала зрозповіді про основні види продукції тваринництва, які використовуються ухарчовій промисловості. Галина Савівна детально зупинилася на технологіїпереробки молока, описала методи виробництва масла, сиру, йогурту, кефіру таінших молочних продуктів.
На заняттівихованці почерпнули багато корисної інформації про технології переробкипродуктів тваринництва, їх зберігання та використання. Вони також отрималиможливість порівняти різні методи переробки та визначити, які з них є більшефективними та які можуть впливати на якість продуктів.